-
 • Het klinkt misschien een beetje flauw, maar u moet natuurlijk helemaal niets. We vinden het belangrijk om helder en transparant te zijn, en u zit bij Itchi-go niet vast aan een verplicht behandeltraject. Dat gezegd hebbende, is het niet altijd realistisch te verwachten dat alle klachten na één behandeling weg zullen zijn. We zijn hardwerkende ambachtslieden, geen tovenaars met magische krachten. U bent altijd van harte welkom om een keer langs te komen en uit te proberen of een behandeling met acupunctuur u bevalt. Als dat het geval is, en we voor een resultaat willen gaan, is het raadzaam dan nog drie of 4 keer te komen, om te zien of we kunnen toewerken naar een gewenst, en realistisch resultaat.

  Daarin telt bijvoorbeeld mee:

  • Of het probleem acuut of chronisch is
  • Hoe lang de problemen al spelen
  • Wat de gehele medische voorgeschiedenis is (inclusief andere behandelingen die u al gehad heeft)
  • Of de dingen die de klachten verergeren vermeden kunnen worden (Zoals stress, heftige emoties, werk, houding)
  • De algemene gezondheid
  • Levensstijl (Mensen die in het algemeen goed voor zichzelf zorgen, met voldoende slaap, voldoende beweging en gezonde voeding, reageren over het algemeen beter)

  Bij sommige zaken kunnen we direct al aangeven dat het een meer langdurig traject zal zijn, bijvoorbeeld bij een chronische ziekte waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de levenskwaliteit, zover mogelijk. We doen daarbij ons best om zo helder mogelijk te zijn. Als we denken dat behandeling weinig zijn heeft, dan zullen we dat eerlijk zeggen. En als u voldoende behandelingen heeft gehad en op een plateau bent gekomen ook.

  Beloven doen we maar twee dingen:

  1. We liegen niet (We kunnen ons vergissen, en we kunnen fouten maken. Maar zullen niet opzettelijk dingen zeggen waarvan we weten dat die niet waar zijn, of iemand om de tuin leiden)
  2. We doen ons best

  Uiteindelijk gaat het om uw gezondheid, en u kunt het beste bepalen of acupunctuur een waardevolle bijdrage levert aan uw gezondheid en levenskwaliteit. Van onze kant bent u van harte welkom om dit met ons te bespreken.