-
 • Blog

  Antischimmeloplossingen die op de nagel worden aangebracht, kunnen de nagelplaat niet gemakkelijk binnendringen om de onderliggende infectie te bereiken.

  Lees meer

  De Clearanailbehandeling maakt microgaatjes door de nagel, zodat antischimmelmedicijnen echt in de nagel kunnen dringen, waar de schimmel ehct zit, zodat ze de infectie kunnen bereiken en bestrijden waar hij voorkomt.

  Lees meer

  Schimmelnagel (Onychomycose, ook wel kalknagel genoemd) is dezelfde schimmelinfectie als voetschimmel, die zich onder de teennagel heeft gevestigd.

  Lees meer

  Wat is Clearanail?

  7 May 2021

  Clearanail is een behandeling voor schimmelnagel ("kalknagel")

  Lees meer

  De eerste fase kan is het diagnosticeren van de schimmelnagel, dus een snelle test met reageerbuisjes zal worden uitgevoerd met stof van je nagel. De huid, schoenen en sokken kunnen ook geïnfecteerd zijn, dus u kunt aanwijzingen krijgen over hoe u deze moet behandelen. Lamisil moet gedurende een lange periode worden toegepast. Door de Clearanail behandeling kan de Lamasil het aangetaste weefsel bereiken.

  Lees meer

  Wat zijn de kosten?

  7 May 2021

  Voor het Clearanail schimmelnagelpakket rekenen wij 325 euro. Dit omvat een schimmeltest, Lamisil en twee afspraken. De prijs is voor alle nagels die behandeld moeten worden, we rekenen geen extra kosten als er meer dan één nagel is, of zelfs als er meer dan één voet is aangetast.

  Lees meer

  Een zichtbare verbetering van de nagel zal gewoonlijk in 2 tot 8 weken te zien zijn.

  Lees meer

  Meestal hoeven we de gaatjes maar één keer te maken (of twee keer in ernstigere gevallen), maar we willen je nog een of twee keer zien om er zeker van te zijn dat de behandeling succesvol is.

  Lees meer

  De Lamisil moet drie maanden worden aangebracht.

  Lees meer

  Het duurt ongeveer 30 minuten om alle gaatjes te boren, maar houd rekening met een uur voor de volledige afspraak.

  Lees meer