Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Meestal hoeven we de gaatjes maar één keer te maken (of twee keer in ernstigere gevallen), maar we willen je nog een of twee keer zien om er zeker van te zijn dat de behandeling succesvol is.

Read More

Wat zijn de kosten?

Voor het Clearanail schimmelnagelpakket rekenen wij 300 euro. Dit omvat een schimmeltest, Lamisil en twee afspraken. De prijs is voor alle nagels die behandeld moeten worden, we rekenen geen extra kosten als er meer dan één nagel is, of...

Read More

Wat houdt de behandeling verder in?

De eerste fase kan is het diagnosticeren van de schimmelnagel, dus een snelle test met reageerbuisjes zal worden uitgevoerd met stof van je nagel. De huid, schoenen en sokken kunnen ook geïnfecteerd zijn, dus u kunt aanwijzingen krijgen over...

Read More

Wat is schimmelnagel?

Schimmelnagel (Onychomycose, ook wel kalknagel genoemd) is dezelfde schimmelinfectie als voetschimmel, die zich onder de teennagel heeft gevestigd.

Read More

Doet het pijn?

Nee, meestal voelt u niets, omdat het apparaat computergestuurd er voor zorgt dat het zich terugtrekt zodra het door de nagel heen gaat, dat wil zeggen dat het nagelbed niet beschadigt wordt.

Read More