Het Acupuncture Evidence Project (AEP) is een baanbrekende studie door de Australian Acupuncture and Chinese Medicine Association en is een evaluatie van onderzoek naar acupunctuur voor 123 verschillende aandoeningen.

Plain English Summery and Full Study Versions

American Specialty Health Patient Experience/Satisfaction Survey
Werkt acupunctuur en kan het patientenverwachtingen waarmaken en kwaliteit waarmaken? Een tweejarige retrospeciteve studie met 89,000 Patienten

Dmerican Specialty Health is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van zorgplannen voor niet-pharmaceutische medische diensten. Deze studie is gedaan met 89000 acupunctuurpatienten die in 2014 en 2015 behandeld werken, door totaal 6000 amerikaanse acupuncturisten.

Download Study

Acupunctuur in pijnbestrijding: de kracht en zwakheden van een veelbelovende nonpharmaceutische therapie ten tijde van de opiaten epidimie

Dit is een paper van de Acupuncture Now Foundation die het bewijs voor acupuctuur ten opzichte van pijnbestrijding laat zien, en de rol die acupunctuur zou kunnen spelen om de afhankelijkheid van opiaten en andere gevaarlijke medicijnen te verminderen.

(Full Paper PDF) (Cover Letter PDF)

Acupuncture Now Foundation: Acupunctuur is redelijk en noodzakelijk voor chronische lage rugpijn


Het Once Voice Big Evidence Project gebruikt de nieuwe ICD-11 codes van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) die ook codes voor traditionele geneeskunde bevatten, niet alleen moderne industriele geneeskunde.