Kosten


Traditionele Chinese Geneeswijzen zijn een bijzonder goedkoop systeem, waarbij veel problemen reeds kunnen worden verholpen voordat veel duurdere ingrepen noodzakelijk worden. De prijs wordt wel erg vertekend door het huidige verzekeringsstelsel, waarbij meer en meer slechts de uiterst noodzakelijke hulp wordt vergoed, en er geen of weinig aandacht is voor preventie, of veel zachtere en uiteindelijk goedkopere gezondheidskunde.

Een acupunctuurconsult bij Itchi-go in Den Haag kost 55 euro en duurt ongeveer een uur. Dat geldt ook voor huisbezoeken in de regio!

OoievaarspasAls u een Ooievaarspas heeft krijgt u 40% korting op het volwassenen-consult!

De Nederlandse basisverzekering vergoedt nog geen acupunctuur. Als u aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat u het wel vergoed krijgt.

Hoe kunt u dit nakijken?

  1. Op uw verzekeringspolis
  2. Op de website zorgwijzer.nl
  3. Op de website zorgverzekeringwijzer.nl

Bij zorgverzekeraars van de Coöperatieve VGZ moeten therapeuten opgenomen zijn in de zorggids om voor vergoeding in aanmerking te komen. De volgende zorgverzekeraars hanteren de zorggids: IAK, IZA, IZZ, SIZ, Univé, VGZ en Trias.

Beroepsvereniging Zhong logoJohn Jaarsveld is aangesloten bij beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong. Op basis hiervan worden vaak behandelingen vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekering.

Ook is hij lid van koepelverening RBCZ.

Liever met Florijn betalen? Dat kan ook bij ons!

RBCZ logo

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig maar kunt direct bij ons terecht.

muntjes

Laat geldgebrek geen reden zijn om niet te komen! U kunt hierover altijd contact met mij opnemen.


Leave a Comment