Hebben we een match?

De ideale patiënt hoeft niet per se te weten wat er mankeert, en zelfs niet precies wat er precies aan de hand is mijn zijn of haar gezondheid. We zien veel mensen met “vage” klachten, met veel verschillende diagnoses, of bij wie het onduidelijk is waar het probleem nu precies door veroorzaakt is.

Belangrijke uitgangspunten als u overweegt bij ons te komen:

  • Het menselijk lichaam is enorm sterk en kan zichzelf genezen. Maar soms zitten er patronen vast, en deze kan het lichaam niet meer alleen oplossen.
  • Als we de patronen
  • Ik doe altijd mijn best voor u
  • Ik lieg niet

 

Ik ben waarschijnlijk niet zo’n geschikte voor u therapeut als:

  • U graag wilt dat ik u precies vertel wat u moet doen met uw leven. Ik kan soms suggesties geven met levensstijlveranderingen waarvan ik denk dat die u kunnen helpen, maar ik ben geen psycholoog, en ik ga er van uit dat u zelf verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen leven
  • U wilt dat ik u supplementen voorschrijf, of als u er van uitgaat dat alternatieve geneeskunde inhoud dat er veel supplementen geslikt moeten worden, of dat de meeste ziekten door tekorten aan vitamines of mineralen veroorzaakt worden
  • U denkt dat klachten die al jaren spelen, waarschijnlijk in 1 behandeling opgelost kunnen worden
  • U een garantie wilt dat ik u zeker kan helpen