-
 • Gesloten wegens COVID-19

 • English below

  Vanwege de huidige Coronacrisis is de praktijk op dit moment gesloten.

  Hoe we deze crisis ook zien, wat de vorm ook zal zijn die de maatschappij uiteindelijk aanneemt, het is belangrijk dat mensen elkaar blijven helpen. Mijn kennis over de Chinese geneeskunde en Oosterse filosofie kan wellicht helpen geestelijk en lichamelijk gezond te blijven in deze turbulente tijden. Als je behoefte hebt aan een gesprek, dan kun je contact met me opnemen dan maken we afspraak om elkaar online te ontmoeten. Voor dat gesprek hoef je me dus niet te betalen. Mocht je me nog vaker willen spreken, dan overleggen we samen hoe we dat vorm kunnen geven. Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen.

  (Met dank aan collega Willem Pinksterboer, voor dit mooie idee)

  Due to the Coronacrisis, the practice is closed at this moment.

  However we view this crisis, whatever form society will take eventually, it is important that people help each other. My knowledge of Chinese medicine, and Eastern philosophy may help others stay physically and mentally healthy in these turbulent times. If you feel you want to talk to me, please contact me to meet online. There will be no charge for this. If after this initial talk you feel would like to have more conversations with me, we can discuss how we can make this possible for both of us. This way, I hope to contribute to a solution to the crisis in my own way.