Clearanail Veelsgestelde vragen

Nee, meestal voelt u niets, omdat het apparaat computergestuurd er voor zorgt dat het zich terugtrekt zodra het door de nagel heen gaat, dat wil zeggen dat het nagelbed niet beschadigt wordt.

Heel klein, ze hebben een diameter van 0,4 mm (ongeveer even breed als tien mensenharen).

Het duurt ongeveer 30 minuten om alle gaatjes te boren, maar houd rekening met een uur voor de volledige afspraak.

Een zichtbare verbetering van de nagel zal gewoonlijk in 2 tot 8 weken te zien zijn.

Meestal hoeven we de gaatjes maar één keer te maken (of twee keer in ernstigere gevallen), maar we willen je nog een of twee keer zien om er zeker van te zijn dat de behandeling succesvol is.

Zeker! Er zijn drie wetenschappelijke artikelen gepubliceerd:

Bristow, I .; Baran, R .; Score, M. (2016) ‘Rapid Treatment of Subungual Onychomycosis using Controlled Micro Nail Penetration and Terbinafine Solution’, Journal of Drugs in Dermatology, 15 (8), pp. 974-978.

Díaz, D.C. et al .; (2019) ‘Transungual levering van ciclopirox wordt 3-4-voudig verhoogd door mechanische fenestratie van menselijke nagelplaat in een in vitro model’, Pharmaceutics. MDPI AG, 11 (1). doi: 10.3390 / farmaceutica11010029.

Shemer, A. et al .; (2016) ‘Een open vergelijkende studie van nagelboren als aanvullende behandeling voor teennagelonychomycose *’, Journal of Dermatological Treatment. Taylor en Francis Ltd, 27 (5), blz. 480-483. doi: 10.3109 / 09546634.2016.1151856.

Antischimmeloplossingen die op de nagel worden aangebracht, kunnen de nagelplaat niet gemakkelijk binnendringen om de onderliggende infectie te bereiken.

De eerste fase kan is het diagnosticeren van de schimmelnagel, dus een snelle test met reageerbuisjes zal worden uitgevoerd met stof van je nagel. De huid, schoenen en sokken kunnen ook geïnfecteerd zijn, dus u kunt aanwijzingen krijgen over hoe u deze moet behandelen. Lamisil moet gedurende een lange periode worden toegepast. Door de Clearanail behandeling kan de Lamasil het aangetaste weefsel bereiken.

Clearanail is een behandeling voor schimmelnagel (“kalknagel”)

Schimmelnagel (Onychomycose, ook wel kalknagel genoemd) is dezelfde schimmelinfectie als voetschimmel, die zich onder de teennagel heeft gevestigd.

De Clearanailbehandeling maakt microgaatjes door de nagel, zodat antischimmelmedicijnen echt in de nagel kunnen dringen, waar de schimmel ehct zit, zodat ze de infectie kunnen bereiken en bestrijden waar hij voorkomt.

Voor het Clearanail schimmelnagelpakket rekenen wij 300 euro. Dit omvat een schimmeltest, Lamisil en twee afspraken. De prijs is voor alle nagels die behandeld moeten worden, we rekenen geen extra kosten als er meer dan één nagel is, of zelfs als er meer dan één voet is aangetast.