-
 • Acupunctuur bij het herstel van een hersenbloeding

 • Dit artikel (1) bespreekt een gerandomiseerd onderzoek waarbij een significante verbetering optreed in de motorische functies en dagelijks activiteiten en een significante vermindering in neurologische achterstand.

  Heeft u de documentaire van Doug Dearth, “9000 Needles” al gezien, waarin hij de reis van zijn broer vastlegt, die in China behandeld is voor zijn beroerte?

  Zeer aanbevolen. Het is geweldig om te zien hoe acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde patiënten met een beroerte kan helpen, maar nog beter is dat * alle opbrengsten * gaan naar het maken van een nieuwe documentaire: “Getting to the Point”. (1)

  Een exemplaar van de film “9000 Needles” is te bestellen bij de Acupuncture Now Foundation (2).

  De ANF is opgericht met het doel om het aantal mensen dat gebruik maakt van acupunctuur te verdubbelen, en de misverstanden weg te nemen die voorkomen dat acupunctuur ten volle benut wordt. De ANF gelooft dat het maken van de documentaire “Getting to the Point” een grote bijdrage zal leveren aan het bereiken van dit doel, en zij zou graag rekenen op uw steun om dit te bereiken.

  Kijk hier hoe u nog meer kunt helpen aan het bereiken van dit doel: (3)

  1. http://www.healthcmi.com/Acupuncture-Continuing-Education-News/1796-acupuncture-aids-stroke-patient-recovery
  2. https://www.facebook.com/gettingtothepointfilm/?fref=mentions
  3. https://acupuncturenowfoundation.org/9000-needles-full-documentary/
  4. https://acupuncturenowfoundation.org/getting-to-the-point/