-
  • Het langverwachte Acupuncture Evidence Project is nu beschikbaar. Dit is een onafhankelijk onderzoek dat de effectiviteit van acupunctuur bevestigd, geproduceerd door Stephen Janz samen met Dr John McDonald.

    Dit was een reactie op de vraag van de Australian Acupuncture and Chinese Medicine Association Ltd.’s (AACMA) naar zo’n onderzoek, zodat leden van de AACMA er gebruik van kunnen maken, alsmede ook de gezondheidszorg. Stephen Janz and Dr John MacDonald namen de uitdaging aan en het review is nu beschikbaar.

    In sommige kringen blijft er twijfel aan de effectiviteit van acupunctuur, ondanks een spectrum aan rapporten en studies over hoe effectief deze therapie kan zijn. Het Acupuncture Evidence Project bevestigd duidelijk de validiteit van acupunctuur. Het rapport ondersteunt ook het feit dat acupunctuur al duizenden jaren met resultaat gebruikt wordt in China, en meer recent over de hele wereld wordt toegepast. Milioenen mensen gebruiken acupunctuur om hun persoonlijke gezondheid te ondersteunen.

    Zowel het rapport als een samenvatting is op onderstaande website gratis te downloaden.

    http://acupuncture.org.au/